Bel gratis: 0800-6666 112

24 uurs service! 24uurs service!

slide
slide

Loodgieter

Loodgieters en onderhoudsbedrijf Zink is een gerenommeerd loodgietersbedrijf met jaren lange ervaring op het gebied van loodgieters-, riolerings- en onderhoudswerk aan en om uw onroerend goed. 24 uur per dag kunt u onze monteurs telefonisch bereiken via 0800-6666 112.

Bel gratis:

24 uurs service! 24uurs service!

Rioleringswerkzaamheden in Eindhoven

Rioleringswerkzaamheden: Loodgieters en onderhoudsbedrijf Zink Eindhoven beschikt over de modernste apparatuur om breuken en beschadigingen in mum van tijd op te sporen zonder dat daarvoor eerst de hele straat opengebroken dient te worden. Vanwege onze uiterst moderne camera’s kunnen wij de exacte plek van het mankement aanwijzen. Slechts op die plek zullen wij hoeven te graven om vervolgens de broodnodige werkzaamheden uit te voeren. Hierdoor blijven de kosten en overlast tot beperkt!

Naast het repareren van beschadigingen aan het riool kunnen wij ook uw riolering vernieuwen of een extra rioolbuis plaatsen bijvoorbeeld voor een tweede toilet.

Rioleringswerkzaamheden: Verstoppingen ontstoppen

Rioleringswerkzaamheden EindhovenOf het nu gaat om een verstopte afvoer van een wastafel, bad, douche of uw riool. De riool afdeling van Loodgieters en onderhoudsbedrijf Zink Eindhoven kan het verhelpen, onze vakkundig werknemers kunnen met de modernste apparatuur alle soorten verstopping opsporen en verhelpen, 24 uur per dag en 7 dagen per week. Dus heeft u een verstopping bel dan gratis 0800-6666 112.

Bij ons loodgietersbedrijf in Eindhoven werken uitsluitend erkende en goed opgeleide loodgieters, wij kunnen lekkages of verstoppingen snel opsporen en deze goed, professioneel en vakkundig op lossen. Wij werkend met de modernste apparatuur om een lekkage of verstopping in beeld te brengen en de klacht direct bij de aard van het probleem aan te pakken. Het voordeel voor u hierbij is dat wij niet een hele straat hoeven open te halen of als de problemen zich in huis bevinden niet een complete wand hoeven weg te halen, maar direct het probleem aanpakken op de plaats waar deze zit en omdat we sneller en efficiënter te werk kunnen gaan scheelt dit altijd in uren dus in de kosten.

Direct contact met de loodgieter in Eindhoven? Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar, bel gratis: 0800-6666 112.